Dacă ții post, eşti vegetarian sau vegan, acest preparat e perfect pentru tine: hrănitor, plin de arome, delicios. Încearcă-l şi tu!

Ingrediente:

  • 1 conopidă mare
  • 3 căţei usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 4 linguri sos soia
  • 2 linguri sos sweet chilli
  • 1 lingură ulei de susan
  • sare şi piper, după gust
  • verdeaţa preferată, semințe de susan, pentru decor
  • orez fiert sau garnitura preferată

Citește și: Pârjoale franțuzești cu ciuperci și spanac. Pufoase și savuroase, rețeta iese din prima oricui! (Video)

Preparare:

Speli conopida şi o rupi bucheţele. Faci o marinadă din sosul de soia, sosul sweet chilli, uleiul de susan, uleiul de măsline, usturoiul zdrobit, piper, şi sare (dacă mai e cazul, pentru că sosul de soia e deja sărat). Pui conopida în marinată, amesteci bine, apoi o aranjezi în tavă.

Coci la foc mediu, 30 de minute, până ce conopida se caramelizează.

O serveşti caldă, cu orez fiert şi decorezi cu verdeaţa preferată.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Distribuie articolul: