JLo are o atitudine extrem de serioas ăfață de modul în care arată. Din spusele șef-bucătarului vedetei, aceasta este nevoită să-și limiteze incredibil dieta, pentru a-și păstra greutatea la aceiași indicatori.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy femei de pe planetă, iar modul în care arată este cu siguranță rezultatul unei munci imense asupra sa. Vedeta păstrează acest statut de ani de zile și demonstrează că vârsta este doar o cifră, aceasta fiind trecută deja de 50 de ani și arată extraordinar.

Păstrarea tinereții și o siluetă atletică necesită eforturi incredibile din partea divei latino. În fiecare zi, cântăreața merge la sala de sport și, de asemenea, dedică mult timp tratamentelor de înfrumusețare.

De câțiva ani încoace, Lopez urmează cea mai strictă dietă, pe care o încalcă doar la ocazii speciale – și chiar atunci cu antrenamente obligatorii la sală.

Kelvin Fernandez a dezvăluit pentru publicația americană USAMagazine că atunci când se pregătea de Super Bowl, artista consuma doar un număr limitat de alimente. Aceasta a venit la el și i-a dezvăluit planul de dietă: „Înainte nici nu-mi imaginam cum se pot consuma legumele la micul dejun. Cu toate acestea, foarte des Jay mănâncă doar legume și albușuri prăjite în timpul tuturor meselor!”

Bucătarul a încercat în repetate rânduri să diversifice dieta celebrității pregătind ceva gustos și nu foarte bogat în calorii. Cu toate acestea, artista refuză mereu să mănânce orice în afară de dieta ei consacrată. „Este foarte disciplinată și muncește din greu. Este dificil să o tentăm chiar și dulciuri sau unele delicatese”, a mai spus Kelvin.

Fiecare dintre noi va cădea de acord că este dificil, zi de zi, să lupți cu tentațiile, iar Jennifer Lopez are o disciplină de fier și este un exemplu și o inspirație pentru toți!

Sursa: usamagazine.com