Actorul Bruce Willis se află în centrul unei controverse online după ce luni a fost fotografiat fără mască de protecţie într-o farmacie din Los Angeles. El a recunoscut ulterior că a fost „o eroare de judecată”.

Aparent, actorului i-a fost cerut să părăsească farmacia pentru că a refuzat să poarte masca de protecţie. Comportamentul lui Willis a fost amendat de mulţi utilizatori de Twiter, unii numindu-l „Covidiot”.

Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani, a recunoscut pentru revista People că a greşit. „A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă toţi şi haideţi să continuăm să purtăm mască”, a spus el.

Anul trecut, primarul oraşului Los Angeles, Eric Garcetti, a emis un ordin potrivit căruia masca de protecţie trebuie purtată tot timpul în afara casei, ca măsură pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Excepţie de la regulă fac copiii cu vârste sub 2 ani şi persoanele cu anumite dizabilităţi, scrie news.ro California şi, în mod special, Los Angeles, reprezintă unul dintre focarele majore de Covid-19 din SUA. Luna trecută, în stat a fost depăşit pragul de 2 milioane de cazuri.

Sursa

Distribuie articolul: