Brooklyn Beckham a împlinit 21 de ani. Cu această ocazie tânărul, alături de familia lui și noua iubită au petrecut seara frumos la o cină. Mai multe detalii, vezi mai jos.

Aceștia au ales, cu această ocazie, să celebreze la un restaurant din Londra, și anume la „Wagyumafia”, acolo unde era pregătită masa de sărbătoare.

Alături de Brooklyn au venit părinții lui, frații și sora mai mică, Harper. Dar cea care a atras atenția cel mai mult a fost actrița Nicola Peltz, care este și noua iubită a lui Brooklyn. Diferența de vârstă între aceștia doi este de 4 ani, Nicola având 25 de ani.

Oaspeții au fost serviți la restaurant cu 11 feluri de mâncare, iar mai multe fotografii cu aceștia au apărut pe pagina de Instagarm a lui David Beckahm.

Victoria a postat și ea mai multe fotografii de la eveniment, printre care și tortul de sărbătoare pregătit pentru Brooklyn.

„Acum 21 de ani, cel mai frumos suflet a venit pe această lume și ne-a schimbat viața pentru totdeauna. E Sensibil, dulce, amabil și vesel. Tu ești totul pentru noi”, a scris Victoria.

Vezi și: Brooklyn Beckham a stârnit controverse în mediul online. Tânărul a postat o poză cu mama sa fără sutien (Foto)