Autoizolarea descoperă talentele ascunse, chiar și pe cele ale celebrităților. Drept exemplu, Brooklyn Beckham pe lângă abilitățile sale excepționale de fotograf se pare că se pricepe la fel de bine și la gătit! Vezi mia jos cât de bine se descurcă tânărul în bucătărie.

Iubita lui Brooklyn Beckham pare a fi o norocoasă, Brooklyn e gata să o alinte cu o porție delicioasă de biscuiți chiar și în plină noapte.

Recent,  Nicola Peltz a postat un filmuleț în care Beckha este surprins în timp ce gătește.

„Băiatul visurilor” a scris Nicola, și are dreptate, doar uite la biscuiții pe care i-a preparat fiul lui Victoria și David Beckham!

Din cauza răspândirii rapide a noului tip de Coronavirus, Brooklyn și iubita lui, modelul și actrița Nicola Peltz s-au autoizolat în Los Angeles.

Victoriei Beckham se pare că deja îi este dor de fiul cel mare, așa că a scris despre asta chiar pe pagina ei de Instagram.

„Abia aștept să fim din nou împreună! Îmi e dor de tine Brooklyn”, a scris ea.

Amintim că înainte să se implice în relația cu Nicola Peltz, Brooklyn a fost implicat în relații amoroase cu Hana Cross, Natalie Ganzhorn, Phoebe Torrance, Chloe Grace Moretz și Sonia Ben Ammar.

Sursa: DailyMail.co.uk