La mijlocul lunii septembrie, fiii lui Britney Spears și ai fostului ei soț Kevin Federline și-au sărbătorit zilele de naștere cu o diferență de două zile: cel mai mare, Sean, are 16 ani, iar cel mai tânăr, Jaden, 15 ani. Cu ocazia acestei sărbători, cântăreața a publicat ieri o postare pe Instagram dedicată copiilor.

Spears a distribuit o fotografie cu un citat: „Nu există nimic mai puternic decât dragostea între mamă și fiu”. În story, Britney a mărturisit cât de mult își iubește copiii și a mai menționat despre o petrecere cu ocazia zilei de naștere.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

„Săptămâna trecută au fost zilele de naștere ale băieților mei! Din păcate, ei cresc foarte repede și din ce în ce mai mult își doresc să-și desfășoare activitatea profesională. Acum, pentru că sunt independenți, trebuie să le cer permisiunea, pentru a publica o fotografie cu ei. Am organizat o petrecere cu cele mai tari prăjituri și înghețată pentru a sărbători zilele lor. Sunt deja atât de înalți, dar tot cresc în continuare.

Săptămâna trecută ei au avut un eveniment, iar eu am plâns două zile, pentru că mi-am văzut micuții deja în costume. Este o nebunie. Și da, fetelor, pregătiți-vă, pentru că băieții mei sunt foarte drăguți”, a scris Britney.

Spears a mai menționat că i-ar plăcea foarte mult să împărtășească mai des fotografii cu fiii, dar nu face acest lucru pentru că ei nu-și doresc. Cântăreața a adăugat că este fericită pentru copiii talentați pe care îi are.  

„Și dacă vor citi asta – deși sunt sigură că nu o vor face – vă iubesc atât de mult, micii mei diavoli”, a scris Spears. 

Vă amintim, că după divorțul lui Britney Spears și Kevin Federline, Sean și Jaden, copiii lor, au rămas cu Kevin deoarece cântăreața atunci era în grija tatălui său, Jamie Spears. După plângerile publice ale cântăreței cu privire la abuzurile tatălui ei, Jamie a spus că în sfârșit este gata să renunțe la rolul lui de tutelă. Nu cu mult timp în urmă, a depus documente la Curtea Supremă din Los Angeles pentru a pune capăt custodiei fiicei sale: o audiere în acest caz este programată pentru sfârșitul lunii septembrie.

Aceasta nu este singura schimbare bună din viața lui Britney în ultima vreme. Vedeta, săptămâna trecută, și-a anunțat logodna cu iubitul ei în vârstă de 27 de ani, Sam Asghari. Anterior, vedeta a declarat că, din cauza tutelei, nu putea crea o familie adevărată cu iubitul ei: potrivit cântăreței, nu a avut ocazia să dispună de propria viață fără permisiunea lui Jamie Spears.

 

Distribuie articolul: