Nu știm cum este posibil acest lucru, dar Britney Spears a recunoscut că … i-a ars accidental sala de sport! Adevărat este că nu a rămas tare supărată de acest fapt.

Dacă crezi că ești o persoană nefericită, vezi povestea lui Britney Spears, care a reușit … să-și ardă sala! Vedeta în vârstă de 38 de ani a vorbit despre asta pe Instagram, răspunzând la o întrebare din partea fanilor de ce a încetat să mai încarce videoclipuri din sala de sport.

După cum s-a dovedit, sala de sport a lui Britney a ars acum jumătate de an. Din cauza unor lumânări a izbucnit incendiul. Doar ceva din tehnică a supraviețuit, dar se pare că Britney nu a fost prea supărată din cauza asta. Cântăreața este mult mai îngrijorată de faptul că se află în carantină. separat de iubitul ei, Sam Asgari, în vârstă de 26 de ani.

„Cu câteva săptămâni în urmă m-am întors din Louisiana și am fost izolată de atunci. Nu mi-am văzut iubitul, se pare, de -o veșnicie”, a recunoscut Britney.

Reamintim că Sam și Britney sunt împreună de aproximativ trei ani. Se zvonește că Britney Spears vrea să se căsătorească cu el și să aibă un copil, dar tatăl cântăreței, Jamie Spears, este categoric contra.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: