Brandurile DININIMĂ revin cu drag la școală și lansează Campania „BACK TO SCHOOL 2018”. Evenimentul aduce în prim-plan colecțiile special create pentru revenirea la școală, de către companiile autohtone. Motto-ul evenimentului este „See now, Buy now” și adună curioții pe 3 august, la Zitty Mall!

Programul evenimentului include lansarea noilor colecții școlare DININIMĂ. Astfel, nouă branduri autohtone: Lia Fia, Creme Brulee, Vivi Art Boutique, Magvi, Zorile, IONEL, Maalex Bags, Brio și Georgette își vor prezenta colecțiile de uniforme școlare, încălțăminte și accesorii în cadrul unei prezentări de modă inedită în aer liber! În premieră, spectatorii vor putea admira colecții atât pentru copii cât și pentru adolescenți.

În același timp, la eveniment va fi amenajată o zonă de vânzare, astfel toți vizitatorii vore avea șansa să achiziționeze în cadrul evenimentului tot necesarul pentru școală în materie de
vestimentație.

Organizatorii promit multe suprize atât pentru pici, cât și pentru mămici/tătici. La orice cumpărătură efectuată în cadrul Pop Up Shop-ului Școlar veți avea șansa să participați în cadrul tombolei cu vocuhere-cadou din partea brandurilor prezente.

Evenimentul va avea loc între orele 17:00-21:30, pe terasa Zity Mall, str. Calea Ieșilor, 8. Intrarea la eveniment este liberă.