Actorii au fost surprinși zilele trecute pe o plajă din Malibu, nu singuri ci cu fetița unuia dintre ei. Atât Bradley, cât și Jennifer nu sunt nici căsătoriți și nici nu au un partener de viață, însă sunt foarte apropiați. Ce îi leagă pe cei doi.

Vedetele și-au organizat o escapadă pe o plajă din Malibu. Bradley a luat-o cu el pe Lea de Seine, pe care o are din relația cu Irina Shayk, iar Jennifer a venit singură. Cei doi au fost fotografiați și filmați de paparazzi, în timp ce Bradley stătea întins la soare, Jennifer construia un castel de nisip împreună cu fetița acestuia, Lea.

Bradley Cooper și Jennifer Garner se cunosc de mai mulți ani. După ce au jucat împreună în serialul Alias, cei doi au păstrat o lungă relație de prietenie.

După despărțirea de Irina Shayk, lui Bradley i s-au atribuit relații cu mai multe vedete, prima în listă fiind Lady Gaga. Jennifer, la rândul ei, după despărțirea de Ben Afleck, cu care are trei copii, a fost timp de doi ani într-o relație cu John Miller, dar de care s-a despărțit recent.

Acum că niciunul dintre ei nu este oficial implicat într-o relație, toți se întreabă dacă nu cumva prietenia lor s-a transformat în ceva mai mult.

Sursa: HarpersBazaar.com

Distribuie articolul: