Moldoveanca Cristina Surdu este una dintre cele mai cunoscute fashion bloggerițe de la noi care a devenit cunoscută la nivel internațional. Aceasta a dezvăluit detalii neștiute despre viața sa. 

Este una dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi, cu peste 124 de mii de urmăritori doar pe Instagram. De mai mulți ani este stabilită în Italia, acolo unde și-a clădit ferm și sigur o platformă destinată celor mai mari pasiuni – modei și călătoriilor.

Cristina Surdu și-a spus povestea, dezvăluind lucruri neștiute până acum.

„Nu am facut universitatea! Primul meu job: dădacă și menajeră! Soțul meu e mai mare decât mine cu 16 ani! Vă este interesant să mă cunoașteți mai bine? Uite aici 11 lucruri pe care probabil nu le știați despre mine.

Să începem:

1. Am ajuns în Italia când aveam 19 ani și am început chiar din a doua zi să lucrez: dimineața menajeră într-o casă și de la prânz până seara târziu, dădacă în altă familie. 

2. Nu am făcut universitate.

3. Nu știu nici să înot nici să schiez.

4. L-am cunoscut pe Luca când aveam 20 aproape 21 de ani și este mai mare decât mine cu 16 ani.

5. La 23 de ani am început să lucrez într-un magazin de haine și după 7 ani de lucru, cu contract pe durată nedeterminată și siguranță, am hotărât să mă concediez.

6. Prin 2010 am fost invitată să particip la Grande Fratello aici în Italia.

7. Când eram în Moldova cântam în trupa CarolCristi.

8. Sunt o persoană impulsivă.

9. Cred în Dumnezeu, însă nu cred în biserică și popi.

10. Nu am avut niciodată în viața mea păr lung. 

11. Părinții mei au divorțat după 20 de ani împreună și a fost cel mai dureros lucru pentru mine…”

Uite așa. Niciun început nu este ușor, dar prin muncă și dedicație ne putem atinge scopurile și ne putem trăi visele! Acest lucru ni-l demonstrează #ainoștri, rudele noastre și toți moldovenii împrăștiați prin în lume.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: După 19 ani munciți în Italia, Aurelia Crîșmaru și-a deschis un salon de frumusețe în inima Romei (Foto)