De Ziua Națională a Vinului, amatorii de tradiție și must dulce-acrișor fie că au mers prin sate la cules de struguri, fie că au ales să rămână în PMAN, ori să viziteze vinăriile din țară, care și-au avut porțile deschise. Excepție nu face nici frumoasa familie a fashion bloggeriței Ana Ciorici, care s-a mărit recent cu încă un membru.

Wine Day in Moldova #castelmimi #mimi #wineday

A post shared by Ana Ciorici (@anaciorici) on

De ziua vinului, familia Anei Ciorici a ales să petreacă activ în curtea primului castel vinicol din țară – Castel Mimi. Și dacă tatăl Pavel Ciorici se ocupa de niște filmări cu drona, Ana, alături de micuța Emilia și nou-născutul Teo descopereau frumusețea castelului lansat chiar la începutul lunii septembrie.

Aceasta a fost probabil primul picnic la care participă și micuțul Teo Ciorici, care a venit pe lume la mijlocul lunii august. Fashion bloggerița este o mămică purtătoare, optând pentru purtatul nou-născutului în sling.

Însăși Ana Ciorici trădează o imagine de invidiat. Proaspăta mămică este extrem de activă și radiază de fericire. Astăzi, familia este așteptată la Vinăria Asconi.

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: