Sarcina, nașterea și creșterea bebelușilor sunt experiențe atât de frumoase și unice, deși sunt dificile și necunoscute. Blogera Daniela Dermengi le-a încurajat mereu pe mămici să-și asculte instinctul matern, dar să adauge acestuia un pic de cunoștințe practice pentru a trăi cele mai pline de sens momente ale vieții de femeie.

Autoarea blogului pentru femei LADYLIKE a gândit pentru tine un nou eveniment care să-ți acopere nedumeririle și întrebările de gravidă sau proaspătă mamă. „Vino la seminarul „Opriți burtica – eu cobor”, unde vom aborda această perioadă din viața ta multidimensional:
– perioadă prenatală (obstretică, ginecologie, psihologie, estetică, nutriție și sport),
– perioada post-partum – cei mai importanți specialiștii la care trebuie să mergi cu bebelușul tău după ce a apărut pe lume – neurolog, dermatolog, stomatolog. Vei afla de asemenea cum să faci față rolului de părinte când apar primele manifestări de caracter ale copilului tău (parenting)”, ne spune Daniela Dermengi.

Speakerii evenimentului, subiectele care vor fi abordate de fiecare dintre ei și partenerii evenimentului vor fi anunțați pe pagina de facebook a evenimentului. Urmărește evenimentul pentru a te convinge că nu trebuie să ratezi acest seminar.

Evenimentul „Opriți burtica-eu cobor” în cifre:

  • Evenimentul va dura de la 10:00 la 18:00.
  • Vor fi 10 speakeri, cu prezentări de 25-40 minute + 15 minute sesiunea de întrebări.
  • Peste 10 parteneri vor susține evenimentul, care îți vor oferi daruri utile și valoroase.
  • Vor fi 2 pauze de ceai oferite din contul organizatorilor și o pauză de prânz pe care o puteți petrece cum doriți, fie în restaurantul hotelului, fie în localurile din apropiere.

Rezervă-ți un loc și fă parte din comunitatea femeilor-mămici resposanbile care nu uită să fie în continuare femei frumoase, cochete și îngrijite.

Prețul biletului este 400 lei. Biletele pot fi cumparate pe iticket.md. Locurile sunt limitate.