Blănurile ecologice sunt la mare căutare în ultimii ani. De toate formele și culorile o blană ecologică este la fel de spectaculoasă ca una naturală.

Tendințele sunt dictate în mare parte de vedete, iar multe dintre celebrități au decis că blana naturală nu ar mai trebui să existe în garderoba lor. Marile case de modă au renunțat să mai creeze haine din blană naturală și s-au declarat solidare cu protecția animalelor.

mehovye_palto_2016

Branduri renumite precum:  Stella McCartney, Hugo Boss, Armani, Calvin Klein, Ralph Lauren, Vivienne Westwood au renunțat  să mai folosească blana naturală.

6444407668_1_1_3

Mare a fost surpriza și din partea casei de modă Gucci. Directorul companiei, Marco Bizzarri, a spus într-o declaraţie adresată Human Society din America că ,,responsabilitatea socială este una dintre valorile principale a brandului Gucci şi vom continua să avem grijă de mediu şi să protejăm animalele”,  astfel vor renunța la utilizarea blănii începând cu sezonul primăvara-vară 2018.

cloe-shaggy-faux-fur-coat-black

Și dacă tot mai multă lumea este de acord ca animalele să nu mai fie omorâte pentru haine, atunci în modă a intrat blana ecologică.

Printre vedetele care vor să fie un exemplu și care o poartă cu mândrie sunt:

Sarah Jessica Parker:

20171107-furfur15

Rihanna:

20171107-furfur13

Miley Cyrus:

20171107-furfur14

Pamela Anderson: 

20171107-furfur12

Kate Hudson:

blana

Kate Moss: 

20171107-furfur10

Alexa Chung:

20171107-furfur8

 

Olivia Palermo:

20171107-furfur5

Avantajele unei haine de blană artificială: 

Hainele din blană falsă, lăsând la o parte faptul că salvează de la măcel mii de animale, au avantajul de a fi mult mai ieftine decât cele din blană adevărată, (un avantaj în confruntarea recesiunii cu brio) și reprezintă alegerea potrivită atunci când vrei să adaugi glamourul stilului hollywodian al anilor ’50 la ținutele tale.

articol-vesta-blana1

Hainele sunt cu adevărat versatile pentru că arată grozav atât cu o rochie cocktail, cât și cu o pereche de pantaloni skinny și un top. De asemenea ai mână liberă și atunci când vine vorba de culori.

Dacă ai un stil clasic, mergi pe nuanțe de maro și negru. Pentru un look modern încearcă nuanțe pudrate de bej, lila, iar dacă iți dorești ceva diferit atunci imprimeul leopard este cel mai potrivit.

Distribuie articolul: