Unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, Bill Gates, a fost socru mic weekendul trecut. Acesta și-a măritat fiica mai mare, Jennifer Gates, iar nunta a fost una fastuoasă.

Ceremonia cuplului, Jennifer Gates și Nayel Nassar, a avut loc pe proprietatea familiei Gates, din Westchester County, New York șis e zvonește că cheltuielile au ajuns la 2 milioane de dolari. Cuplul a sărbătorit alături de familie și prieteni, iar fiecare invitat trebuia să fie complet vaccinat și să prezinte un test negativ la COVID-19. „De asemenea, am pus la dispoziție măști. Ne simțim incredibil de norocoși că ne putem aduna cu cei dragi în siguranță. Știm că alții nu sunt la fel de norocoși, mai ales că pandemia continuă să devasteze comunitățile din Statele Unite și din întreaga lume”, a dezvăluit Jennifer pentru Vogue. Aceasta a mai relatat că cei doi au avut parte de o ceremonie musulmană încă, în ajunul petrecerii, adică vineri seară.

În ziua nunții, mireasa a purtat două ținute unicat, ambele fiind creațiile designerei vedetelor de la Hollywood, Vera Wang. Prima rochie, cu mâneci lungi și trenă, a fost purtată în prima parte a evenimentului, atunci când cei doi și-au jurat iubire în fața invitaților, iar cea de-a doua ținută, a fost mai lejeră, dar la fel de frumoasă, și a purtat-o în seara nunții.

„După o ceremonie atât de semnificativă, am vrut ca prietenii și familia noastră să se bucure de mâncare și divertisment excelent”, spune Jenn. „A fost o seară frumoasă și un vis devenit realitate pentru amândoi!”

Deși au divorțat în august, Bill și Melinda Gates au păstrat o relație frumoasă de prietenie și au fost fericiți că sunt alături de fiica lor în cea mai importantă zi din viața ei.

Foto: Vogue.com