În urmă cu doi ani, pe 7 octombrie, Marius Moga şi Bianca Lăpuşte deveneau părinţi. Cei doi sunt la fel de fericiţi ca în primele zile de relaţie, iar soţia compozitorului arată mai bine ca oricând. Motivul? S-a întors la muncă, la Pro TV, însă nu la ştiri, ci la divertisment.


De curând, Bianca a dezvăluit mai  multe detalii din viața de familie, dar și despre planurile pe care le are pentru ziua sa de naștere, atunci când va împlini 24 de ani.

„Marius și Maria sunt lângă mine, mă fac fericită, am tot ce trebuie, nu-mi trebuie alte cadouri. De câteva zile am început serviciul, iar acum sunt reporter la „Vorbește lumea”. Mă simt foarte bine, chiar am mai slăbit câteva kilograme și mă simt perfect”, a spus Bianca Lăpuște pentru click.ro.

biancaiasi1324

„Maria merge acum la creșă, iar Marius mă ajută foarte mult atunci când nu este la studioul de înregistrări sau la concerte. O duce, o ia atunci când eu am filmări pentru emisiune. Maria deja a învăţat poezii, cântecele, îi place foarte mult acolo. Am făcut antrenamente cu ea câteva zile, am mers la creşă cu ea, ca să se acomodeze. Acum merge bucuroasă, stă singură, nu plânge, este un copil cuminte”, a adăugat soția lui Moga.

Foto: click.ro