Deşi toată lumea spune că Bianca Drăguşanu simte din nou flurturi în stomac, fosta prezentatoare tv neagă că ar fi implicată într-o relaţia amoroasă. După despărţirea de Tristan Tate, blonda este ceva mai precaută în privinţa domnilor care o curtează şi se pare că testează îndelung terenul înainte de a confirma că are un nou partener.

Potrivit click.ro, weekend-ul trecut, vedeta a fost surprinsă în mai multe seri în compania unui afacerist asiatic, cu care a petrecut îndelung la restaurant şi care i-a trimis buchete imense de flori.

Bianca Drăguşanu primeşte buchete uriaşe de flori, se plimbă cu bolizi de lux şi iese în cercuri de fiţe, dar deocmadată spune că nu s-a implicat într-o nouă relaţie amoroasă. Invitată la Antena 1, blonda a risipit misterul creat în jurul omului de afaceri chinez cu care tot a fost văzută în ultima vreme.

“Acest băiat, chinez, este mai degrabă un fan, decât un iubit sau un potenţial iubit. Este un băiat care mă admiră, care face parte dintr-un nou grup de prieteni şi care a considerat el că e frumos să-mi dea un buchet de flori şi eu l-am acceptat. Nu este decât un buchet, restul a venit de la alte persoane. Ce este aşa anormal să fii curtată dacă eşti o femeie singură. Am ieşit la cină cu el în interes de afaceri, nu am fost la o masă romantică. Intenţionează să-şi deschidă o agenţie de modele în România şi mi-a cerut ajutorul pentru promovare.

El are deja o linie de cosmetice. A fost o negociere. Stă de câţiva ani în ţara noastră. Am primit nişte flori de la el, mare brânză! Luna asta pot să spun că am primit un camion de flori. Acum chiar mă curtează bărbaţii. Primesc flori săptămânal, dar eu nu mă arunc cu capul înainte. (…) Eu nu caut. ce este al meu e pus deoparte. Pun să spun că ies de câteva săptămâni cu cineva şi sunt fericită”, a spus Bianca Drăguşanu.

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: A uitat-o pe Bianca Drăgușanu? Prima imagine cu iubita lui Victor Slav (Foto)

Distribuie articolul: