Cei 37 de ani, împliniți pe 4 septembrie, au găsit-o pe Beyonce mămică a trei copii, soție împlinită și o femeie mai fericită ca oricând. Așa i-a fost și aniversarea, tihnită și în familie, plină de iubire.

Potrivit okmagazine.ro, artista n-a ratat ocazia nici de a le transmite fanilor gândurile cu care a pornit la drum, la cei 37 de ani.

”La 36, am devenit mamă a trei copii. Am alăptat gemeni. Mi-am reînnoit jurămintele vizavi de soțul meu, cu care am împlinit zece ani de mariaj. M-am întors pe scenă să cânt la Coachella, imediat după naștere, după care eu și soțul meu am lansat un album comun, ”Everything is love”. Am plecat în turneu, în întreaga lume, alături de familia mea și a fost nemaipomenit. Acest an a fost monumental pentru mine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toți cei din viața mea. Continuu să învăț din trecut, să trăiesc în prezent și să mă înconjor de viitor”, este scrisoarea pe care Be a redactat-o în pragul celor 37 de ani. Iată câteva cadre inedite de la aniversarea artistei!

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Beyonce în revista Vogue. Artista a oferit un interviu sincer: „Aveam 99 de kilograme în ziua în care i-am născut pe Rumi și Sir”

Distribuie articolul: