Copilul de șase ani din Hîncești, care a dispărut pe 26 mai, a fost găsit, însă stins din viață. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Alexandru Botnari, scrie Agora.md

Poliția locală ne confirmat că băiatul nu mai este în viață. Copilul a fost găsit în curtea casei. La fața locului au venit oamenii legii.

TV8 scrie că minorul a fi fost găsit în toaleta din curtea casei. În cadrul unei intervenții live pe Facebook, Alexandru Botnari, a spus că vor fi încetate căutările. „O să se expună specialiștii”, a adăugat el.

Amintim că un copil de șase ani din Hîncești, pe nume Beniamin, a dispărut la 26 mai. Zeci de polițiști și voluntari s-au mobilizat pentru a continua căutările. Poliția de Frontieră susține că băiatul nu a fost scos din țară.

Primăria Hîncești oferă 10 mii de lei persoanelor care vin cu informații relevante pe acest caz. Iar primarul orașului, Alexandru Botnari, promite o recompensă de 300 de mii de lei pentru informațiile care vor ajuta la găsirea copilului. Condiția este ca băiatul să fie viu și nevătămat.

Totodată, primarul de Bălți, Renato Usatîi, a promis o răsplată de până la 20 de mii de euro (aproape 390 de mii de lei – n.r.) pentru informații relevante despre locul aflării lui Beniamin.

Sursa: Agora.md