O nouă despărțire la Hollywood, total neașteptată, mai ales că cei doi urmau să se căsătorească. Ben Affleck și Ana Armas nu mai formează un cuplu.

La începutul anului 2020, Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani, a devenit brusc personajul principal al tabloidelor. Și nu din cauza problemelor sale ce țin de dependența de alcool sau a divorțului complicat de Jennifer Garner. Motivul a fost unul pozitiv – actorul a fost din ce în ce mai remarcat în compania actriței cubaneze Ana de Armas, în vârstă de 30 de ani.

Deși unii cârcotași i-au judecat pentru o diferență de vârstă „prea mare”, fanii au fost fericiți pentru Ben care, alături de o frumusețe cubaneză precum este Ana, arăta extrem de fericit.

Se credea că Ben și Ana erau îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. La urma urmei, la câteva luni după confirmarea romanului, au început să circule zvonuri despre nunta iminentă a cuplului.

Totuși, în ultima perioadă au apărut zvonuri precum că cei doi s-ar fi separat. Acest lucru se datorează faptului că pe parcursul anului 2020 Ben și Ana erau mereu împreună, fie că era vorba de plimbări, cumpărături sau vacanță. Actrița chiar se mutase în locuința lui Affleck și își pusese în vânzare propriul imobil din California. Uite că acum Ana este din nou în căutarea unei locuințe, iar de la începutul lui 2021, vedeta este în Cuba, fără Ben, de această dată.

Potrivit unor surse din anturajul cuplului, cei doi s-ar fi despărțit amiabil în urma unei discuții telefonice. „Ben nu mai este împreună cu Ana. Relația lor a fost complicată. Ana nu dorește să stea în Los Angeles, iar Ben trebuie să o facă, deoarece acolo sunt copiii lui”, a spus o sursă pentru People.

Ben Affleck și Ana de Armas și-au „confirmat” relația la începutul lunii martie 2020, când s-au lăsat fotografiați împreună fiind într-o vacanță în țara natală a actriței, Cuba, iar mai apoi s-au îndreptat spre Costa Rica pentru o vacanță romantică înainte de a se întoarce la Los Angeles.