Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția, însă aceștia au fost și protagoniștii unui incident neplăcut. Potrivit revistei People, totul s-a petrecut pe aeroport, unde actorul a reacționat foarte rapid când un fan prea îndrăzneț a sărit peste ei să își facă un selfie. 

Potrivit sursei citate, Ben Affleck a fost surprins în timp ce împingea un bărbat agresiv care a încercat să-l fotografieze alături de Jennifer Lopez. Totul s-a petrecut sâmbătă, pe aeroportul din Veneția.

În același timp, și bodyguardul celor doi a intervenit, ținându-l pe bărbatul prea îndrăzneț, departe de cei doi.

Incidentul a avut loc la o zi după ce Ben Affleck și Jennifer Lopez au strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, unde au ales să poarte ținute care mai de care mai inedite.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul numit Bennifer, au fost logodiți din 2002 până în 2004. În ciuda relației eșuate, cei doi au rămas prieteni de-a lungul anilor. Ambii au trecut prin relații de lungă durată, iar la începutul acestui an, la scurt timp după ce și-a încheiat logodna cu Alex Rodriguez, cântăreața „Let’s Get Loud” a reluat relația cu Affleck, șocând o lume întreagă.

Distribuie articolul: