„Habit” este un nou film, în care actrița Bella Thorne joacă în rolul principal. Tânăra a șocat mulți oameni cu acest personaj controversat, ea apare în scene erotice, chiar în timp ce consumă substanțe interzise. Actrița este la fel de sexy cum se prezintă și pe pagina ei de Instagram, însă nu o mai putem vedea în protagonistă pe „fetița gingașă” de la Disney Channel.

Habit este un film dramatic american din 2021, regizat de Janell Shirtcliff, în debutul ei regizoral, dintr-un scenariu de Shirtcliff și Libby Mintz. În film mai joacă și: Gavin Rossdale, Libby Mintz, Andreja Pejić, Ione Skye, Jamie Hince, Alison Mosshart, Paris Jackson și Josie Ho.

Acesta a fost lansat pe 20 august 2021, de către Lionsgate în SUA. Iar pe Internet și pe Social Media au început a circulă multe imagini și videouri cu scenele sale erotice.

În film, tânăra s-a deghizat într-o călugăriță, pentru a vinde droguri și a nu fi recunoscută de un mare narco-baron.

Filmul a atras critici și partea credincioșilor pentru blasfemie. Începând cu 30 iunie 2020, peste 260,000 de persoane au semnat o petiție pentru a înterzice filmul. Detractorii au etichetat filmul ca „gunoi creștinofob”, în plus, au susținut și că are drept scop „ridiculizarea oamenilor de credință”.