Actrița Bella Thorne trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu muzicianul italian Benjamin Mascolo, iar în martie, ea a anunțat că se căsătorește cu el. Iată că peste câteva luni vedeta a decis să publice primele fotografii „îndrăznețe” de la nunta lor.

Bella nu a optat pentru stilul obișnuit de mireasă, cum ar fi cel clasic sau „prințesă”, dar pentru un look „îndrăzneț” și foarte neobișnuit. Ea a purtat o fustă maxi cu multe voaluri de culoare albă, asortată cu un sutien din dantelă de culoare neagră. A accesorizat ținuta cu sandale argintii, două ceasuri, brățări și un colier argintiu cu cristale, iar „cireașa de pe tort” a fost o diadema uriașă din diamante, care s-a asortat perfect cu bijuteriile vedetei.

Actrița a optat pentru un machiaj strident, cat eyes, buzele au fost accentuate cu un ruj de culoare bordo-vișiniu, iar părul i-a fost aranjat în valuri lejere și lăsat pe spate.

„Sunt atât de îndrăgostită de tine Benjamin, și atât de fericită să mă împart cu acest fotografii de la nunta noastră, dar sunt și mai încântată să mă căsătoresc cu tine”, a scris Bella sub imaginile publicate.

A doua ținută, pe care a purtat-o vedeta în ziua nunții, a fost un costum compus din pantaloni scurți și jachetă din piele, prin care s-au văzut sânii. Nici fotografiile „îndrăznețe” în lenjerie intimă nu au lipsit!

Reamintim că relația de dragoste între Bella și Benjamin a început în aprilie 2019.

Foto: Instagram/ Bella Thorne