De când s-a despărţit de The Weeknd, Bella a lăsat de înţeles publicului că este singură. De o lună, însă, lucrurile se pare s-au schimbat. Presa scrie că modelul este într-o nouă relație. 

O sursă apropiată proaspătului cuplu a dezvăluit pentru The New York Post că Bella are de o lună această relaţie, dar dat fiind bărbatul despre care este vorba, a hotărât să fie foarte discretă.

Astfel, Bella a plecat într-o escapadă cu ocazia împlinirii vârstei de 24 de ani împreună cu noul iubit, nimeni altul decât nepotul lui Jack Nicholson, Duke, care are doar 20 de ani. La rândul lui actor, Duke a jucat recent în drama macabră Dreamland, alături de Gary Oldman. Dar are şi alt gen de colaborări: bunăoară, a pozat alături de Lana Del Rey pentru coperta albumului ei, Norman Fucking Rockwell.

„Ne întâlnim cu toţii pe proprietatea lui Jack din Mulholland Drive cu ocazia marilor sărbători. Dar nu suntem mulţi: eu, mama, unchiul Ray şi mătuşa Lorraine”, povesteşte Duke despre relaţia cu legenda hollywoodiană Jack Nicholson, care are 82 de ani. Mama lui Duke este creatoarea de modă Jennifer Nicholson (56), iar tatăl lui este fostul surfer profesionist Mark Norfleet (54). Bunica maternă a lui Duke este Sandra Knight, o actriţă care s-a retras din industria cinematografică şi care a fost căsătorită cu Jack Nicholson din 1962 în 1968 – singura femeie cu care Jack a fost însurat.

„Eu şi bunicul nu vorbim prea mult despre actorie, în schimb ne uităm mult la sport”, mai spune Duke, care vrea astfel să sublinieze că nu beneficiază de foarte mult ajutor din partea celebrului actor.

Distribuie articolul: