Îngrijirea părului reprezintă o parte extrem de importantă în viața de zi cu zi. Fie că ești în mediu profesional sau în timpul liber, îți dorești să fi remarcată și apreciată, iar un păr bine întreținut, te ajută să îți menții starea de bine pe tot parcursul zilei. Astăzi îți prezentăm una dintre procedurile recomandate pentru o podoabă capilară.

Tratmentul de colagen are la bază uleiuri de maracula care ajută la reconstrucția părului, reface în întregime. Se recomandă pe perioada de vară, pe părul bond, ars de placă sau decolorat. Are ca efect și de  îndreptare pe 2-3 luni. În  funcție structura părului, de gradul de deriorare, starea acestuia se recomandă odată la 3-4 luni”, a spus hairstylista Mariana Ciobanu.

Părul uscat și deteriorat este o problemă ce vizează din ce în ce mai multe femei, în ziua de azi, iar acesta poate părea neîngrijit și lipsit de vitalitate. La fel ca pielea, scalpul și părul necesită atenție din partea noastră, iar produsele pe care le aplicăm au și ele un factor extrem de important. Iată de ce se recomandă vizita la un specialist pentru a efectua o procedură recomandată în funcție de rezultatele pe care dorim să le obținem.

Distribuie articolul: