Femeile au căutat întotdeauna perfecțiunea și se pare că această nevoie de perfecțiune a dus la descoperirea machiajului permanent. Cu ajutorul acestei proceduri puteți îmbunătăți forma buzelor, mărindu-le sau să compensați lipsa de simetrie. Astăzi discutăm despre linia de eyeliner, cu Olesea Tataru, specialistă în micropigmentare cu o experiență vastă în acest domeniu despre beneficiile procedurii dar și cum alegem forma corectă care să ne avantajeze.

,,În ultimul timp tot mai multe femei aleg machiajul semipermanent din mai multe motive. Să scurteze rutina zilnică dis-de-dimineață, să aibă timp pentru familie, copii, da nu să stea să se machieze și pentru a corecta unele greșeli. Cum ar fi lipsa firelor de păr în sprânceană, o formă a ochilor ascendentă, sau lipsa conturului la buze.

Multe femei apelează la procedura de micropigmentare a zonei genelor, mai popular linia de eyeliner. Dacă micropigmentarea sprâncenelor, buzelor se face la o necesitate, linia de eyeliner eu o recomand tuturor. Nu există ochi sau persoane cărora nu le-ar merge asemenea procedură”, menționează Olesea Tataru.

Distribuie articolul: