Femeile doresc să își păstreze frumusețea și tinerețea odată cu trecerea anilor. Deși nu putem opri timpul, avem posibilitatea de a încetini semnele lăsate de trecerea anilor pe tenul nostru, cu ajutorul procedurilor profesionale. În cadrul clinicii de estetică HOLY LAND, specialiștii au instruire continuă în acest domeniu, pentru a fi la curent cu cele mai inovatoare și eficiente tratamente.

„Biorevitalizarea pielii, care are rolul de a hidrata foarte bine, îi va reda vitalitate și viață, strălucire, elasticitate. Recomandăm de a fi efectuată înainte de vacanță cu câteva zile. După ce reveniți, de asemenea vă așteptăm la o procedură repetată. Este indicat un curs de 2-3 proceduri odată la 6 luni”, a spus medicul cosmetolog.

 Unul dintre principalele avantaje ale acestei proceduri este că ajută la restabilirea tinereții feței fără intervenție chirurgicală. Pielea este hidratată, structura sa este restabilită, iar în același timp se activează formarea de colagen și elastină.

„Mezoterapia este compusă din coktailuri, preparate cu acid hialuronic, vitamine, microelemente-care vor trata anumite probleme cu care ne confruntăm: acnee, pete pigmentare, cearcănele din jurul ochilor, riduri. De asemenea, redă luminozitate pielii”, adaugă medicul cosmetolog.

Distribuie articolul: