Pielea are nevoie de o îngrijire deosebită în timpul verii, pentru a avea un aspect radiant, hidratat și catifelat. Temperaturile ridicate și transpirația excesivă duc la deschiderea porilor și la exces de sebum, ceea ce poate favoriza acneea. Produsele de make-up nepotrivite încarcă tenul în anotimpul de vară și îl predispun la imperfecțiuni.

În plus, radiațiile ultraviolete, mai puternice în această perioadă, modifică textura pielii și favorizează apariția petelor pigmentare. Ce proceduri se recomandă în această perioadă, vom afla astăzi în cadrul unei noi ediții de frumusețe, de la cosmetologul Natalia Tricolici.

„Simțim nevoie de o revigorare și atunci optăm pentru proceduri de hidratare, deoarece avem pielea mai uscată. Alegem ingrediente care sunt blânde, să nu fie agresive. În primul rând acizii sunt cei care ne revigorează și combinate cu măști de hidratare”, a spus Natalia Tricolici.

Pentru a ne menține o piele perfectă, mereu frumoasă, fermă și netedă, putem să optăm pentru diverse metode de înfrumusețare. O vizită la un cosmetolog te poate ajuta să redai tenului luminozitate și fermitate.

„Una dintre procedurile recomandate în această perioadă este bazată pe acizi și peptide, care are un efect imediat. După simțim pielea mai revigorată, porii mai curați. De asemenea, obținem un efect de înălbire și de lifting”, menționează cosmetologul.

 

Distribuie articolul: