Aseară a avut loc grandiosul eveniment MTV 2021 Video Music Awards (VMA), iar vedetele internaționale s-au grăbit să defileze pe covorul roșu. La început atenția a fost captată de invitați și partenerii alături de care s-au prezentat, dar și de parada ținutelor extravagante și nimeni nu se aștepta să intervină vreo altercație între invitați. Dar uite că nu a fost așa.

Printre invitații speciali la evenimentul VMA s-au regăsit luptătorul irlandez Connor McGregor și iubita sa Dee Devlin, dar și Megan Fox și iubitul său, rapperul american Machine Gun Kelly. La un moment dat, între bărbați a avut loc o neînțelegere, iar luptătorul a sărit cu pumni la rapper.

Deși nu este clar motivul celor întâmplate, unele surse spun că McGregor a dorit să facă o fotografie alături de Megan Fox, actrița refuzându-i acest lucru. Cel mai probabil, luptătorul și-a exprimat mai puțin politicos nemulțumirea, iar iubitul actriței i-a luat apărarea, declanșând astfel furia lui Connor.

Din fericire, agenții de securitate au reușit să-i despartă pe cei doi înainte ca lucrurile să ia o întorsătură dramatică. Cu toate astea, actrița Megan Fox a fost mai mult decât speriată.

Vezi momentele de agitație de pe covorul roșu, în imaginile de mai jos.

Foto: Just Jared