Două femei, o mamă și o angajată a unei grădinițe din Bender, au izbucnit într-un conflict, ajungând la o confruntare fizică. Una dintre ele a folosit o mătură, în timp ce cealaltă a recurs la o sanie. Ca rezultat, angajata instituției a avut nevoie de asistență medicală, scrie știri.md

Conform informațiilor de stânga a Nistrului, incidentul a avut loc pe 15 ianuarie, la Bender.

O femeie în vârstă de 41 de ani și-a adus copilul la grădiniță, afirmând că se grăbea la muncă și a decis să ocolească clădirea pentru a ajunge mai rapid în grupă, trecând prin blocul alimentar.

Cu toate acestea, responsabila de curățenie, în vârstă de 60 de ani, i-a atras atenția când a observat-o, menționând că nu este prima care face asta și că nu are dreptul să treacă prin acel spațiu.

Mama copilului nu a ascultat, încercând să o împingă. Angajata instituției a luat o mătură și a încercat să o lovească, iar femeia cu copilul a folosit sania pentru a se apăra.

În urma confruntării, responsabila de curățenie a suferit o vânătaie și i s-a inflamat mâna. A solicitat asistență medicală și ulterior a notificat și autoritățile.

Ambele persoane au declarat, după audieri, că nu au pretenții una față de cealaltă.

Distribuie articolul: