Familia Dodon se pregătește de nuntă! La două luni distanță de când a fost cerută în căsătorie, Margarita Dodon face pregătirile de nuntă. Petrecerea Burlăcițelor a fost organizată sâmbătă seară, în cerc restrâns, într-un local select din Capitală.

Despre faptul că își celebrează Petrecerea Burlăcițelor, Margarita a anunțat pe pagina sa de Instagram, la fel ca și Sandra – sora sa geamănă, care i-a fost alături și de această dată, la fel cum s-a întâmplat și atunci când tânăra a fost cerută de mireasă, foarte neașteptat pentru ea.

„Fii fericită, scumpa mea surioară” – i-a transmis Sandra.

Cu ocazia petrecerii, Margarita și-a invitat cele mai apropiate prietene în „echipa miresei”, fiecare dintre fete purtând ținute cu imprimeu personalizat. Ea însăși a purtat o rochie mini, de culoare albă, iar în păr a avut prins un voal de mireasă. Nelipsită nu a fost nici jartiera. Petrecerea a avut și un hashtag pentru fotografii virtuale, inspirat din prenumele viitoarei mirese – #briderita.

Amintim că Margarita Dodon a fost cerută în căsătorie pe litoral, într-o seară de mai, petrecută la Odesa. Tânăra de 21 de ani nu a dezvăluit nici până astăzi identitatea alesului său.

https://www.instagram.com/p/BWdKqMpDkyy/?taken-by=margarita.dodon

Casă de piatră și o nuntă ca-n povești!

Sandra și Margarita Dodon au sărbătorit a 21-a aniversare. Ce dorințe și-au pus gemenele (Foto)

Cer și soare – gemenele Sandra și Margarita Dodon: „Nu ne vom despărți nici dacă ne căsătorim”

Una dintre surorile Dodon a fost cerută în căsătorie: „Am zis DA!” (FOTO)

Foto: Arhiva personală/Instagram