Basta l-a criticat pe Roman Abramovici din cauza că acesta, după opinia rapperului, ajută Marea Britanie în lupta cu Covid-19, dar nu statul în care s-a născut, trăiește și unde a acumulat toată averea.

În cadrul unui show, rapperul rus, Vasilii Vakulenko a discutat despre criza economică apărută în Rusia din cauza pandemiei provocate de Covid-19.

Interpretul și-a exprimat nemulțumirea față de situația care acum are loc în Federația Rusă. „Vreau să înțeleg pentru ce noi am achitat toți anii aceștia atâtea impozite? Cum statul are de gând acum să ne întoarcă orele de muncă pe care noi le-am împărțit cu el în formă de impozite? Acum sunt unele momente principiale pe care statul ar trebui să le facă în defavoarea lui: să scadă prețurile la combustibil, să amâne plățile comunale, să amâne creditele”, a spus Basta.

Sursă: woman.ru

De asemenea, artistul s-a exprimat având în vedere o anumită persoană. E vorba de Roman Abramovici, care nu ar proceda corect, ca un adevărat patriot, după spusele lui Vakulenko.

„Oamenii care sunt în lista Forbes, mai ales în primile 50 poziții, nu au venit să spună: Eu am 17 miliarde, eu am 1 miliard, eu ofer acești bani pentru acoperirea creditelor a afacerilor mici. Abramovici a făcut bine, bravo, el a oferit hotelul lui din Marea Britanie pentru traiul cuiva. El se poziționează ca un adevărat patriot și el e foarte inteligent ca să-și asume rezolvarea situației actuale, să ajute țara în care s-a născut și care i-a oferit tot ce are la moment”, s-a exprimat artistul.

Sursă: woman.ru

„Timpul arată totul”, a încheiat rapperul.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: