Constantin Botezat este un tânăr artist din Republica Moldova, care a reușit să ducă faima țării tocmai peste ocean. Tănărul moldovean a studiat la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și Academia de Artă din Italia. Și-a expus lucrările în mai multe galerii din Europa și SUA, devenind un artist respectat în mai multe țări ale lumii.

De această dată artistul și-a deschis pentru publicul de la New York expoziția personală „Reflections of the world”
Constatntin a fost sprijinit și de Comunitatea creatoare Staten Island, care este o coaliție de artiști vizați, muzicieni, fotografi, meseriași, scriitori și alți interpreți, cu sediul în statul New York.

_DSC8850-EditScopul principal al organizației este de a sprijini comunitatea creativă dezvoltând locații și asigurând expunerea mediaților membrilor săi. Expoziția „Reflections of the world” a fost curatoriată de Linda Rossi și este prin urmare un eveniment important pentru dezvoltarea și parcusul artistic a tânărului pictor. Acest eveniment fiind cea de a cincea expoziție organizată de către Constantin Botezat in Statele Unite ale Americii.DSC_5361DSC_5506
În cadrul evenimentului artistul și-a expus lucrări realizate pe parcusul anului de studiu la Universitatea de Artă din orașul Bari, Italia.DSC_5311-Edit

„Evenimentul a avut loc grație curatorului Linda Rossi și Veronicăi Iordachescu cărora le sunt enorm de recunoscator pentru această oportunitate. Expoziția respectivă cu siguranță reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă în continuare” a declarat Constantin Botezan.

Zen art gallery Constantin 60Constantin Botezat, este un artisti reprezentat de către Galeria Iaga Contemporary Art din Transilvania și de curând și-a început primul său internship la Galeria Wozen din Lisabona, Portugalia unde iși desfășura activitățile artistice în urmatoarele patru luni.

Citește și: Un moldovean și-a expus operele de artă la Hollywood! Află-i povestea (Foto)