Basarabeanca Maria Simion, profesoara de canto a vedetelor din România, îşi face debutul cu primul ei single, „Înger”. Piesa este realizată în colaborare cu rapperul Cosy și beneficiază de un videoclip pe măsură.

„De la vârsta de cinci ani am trăit un vis care pur şi simplu mi-a hrănit existenţa și anume să cânt în faţa oamenilor. Visul meu a devenit realitate acum douăzeci de ani când am urcat pe scenă alături de artişti cu renume mondial, în săli de concerte vizitate de oameni elevaţi, însetaţi de emoţie şi muzică bună. Opera a fost domeniul în care vocea mea şi-a găsit locul pentru o perioadă lungă de timp. Datorită ei, am descoperit în mine darul de a auzi şi perecepe sunetul vocal într-un alt mod decât o fac oamenii în general. Aşa a luat naştere Maria Simion, profesoara de canto a vedetelor, cum am fost supranumită ulterior. Acest lucru mi-a permis să răspândesc mai târziu tehnica vocală, „Easy singing tips”, prin intermediul şcolii de muzică „Tralala School”, pe care am fondat-o împreună cu buna mea prietenă, compozitoarea şi cântareaţa Mellina, reunimită pentru hitul „Poza de album”, a spus interpreta Maria Simion.

Întâlnirea cu Mellina a fost un moment important, deoarece datorită ei, Maria a prins curajul de a se lansa în muzică cu piesa „Înger”. Piesa este compusă și produsă de Mellina (Mădălina Dumitru), iar de mix/master s-au ocupat băieţii de la DOMG.

Colaborarea cu rapperul Cosy a fost o reală surpriză pentru Maria Simion, deoarece, fiind la primul ei piesă, nu s-a gândit că un artist deja lansat va reacţiona la propunerea de ei de featuring.

„Am fost păcălită de prietena mea Mellina, că nici un artist nu a răspuns la piesa noastră. Păcăleala s-a încheia atunci când mi-a pus piesa s-o ascult sub pretextul că a mai făcut ceva schimbări la ea și deodată am auzit vocea lui Cosy. A fost o surpriză pentru mine și chiar am plâns de bucurie, moment pe care Mellina a ţinut să-l păstreze neapărat în arhiva ei cu filmuleţe video despre noi”, a declarat Maria.

 „Filmările au decurs într-un mod foarte relaxat şi creativ într-o locaţie absolut splendidă pe care mi-a sugerat-o fotograful meu, Tatiana Volontir. Eolienele au avut un rol deosebit de completare a mesajului, pe care şi eu, şi Cosy ne-am străduit să-l transmitem, și anume că viaţa e ca o roată”, povesteşte Maria Simion despre prima ei producție muzicală.

Videoclipul a fost realizat de tânărul şi talentatul regizor Daniel Libeg. La filmarea căruia au mai participat Olga Barcari hairstylist, Andreea Iftinca-designer vestimentar, Tatiana Volontir-fotograf, Marian Mot-cameraman şi Mellina.

Maria Simion este una dintre cele mai căutate profesoare de canto din România. Prin mâna ei au trecut multe voci din showbiz, precum Carmen Simionescu, Yanka, Mellina, Muneer, Mattyas, Andreea Runceanu, Corina Bud, Anca Badiu, Anthony Icuagu, Edward Sanda și mulți alții.