Aparent, totul merge bine. Ba chiar îți spune des că te iubește ba chiar o și arată prin fapte. Insă, atunci când te aștepți mai puțin, pleacă. Conform psihologilor, acestea sunt trei dintre cele mai des întâlnite motive care fac un bărbat să plece de lângă femeia pe care o iubesc, scrie kudika.ro 

1. Simt că relația este prea competitivă

Atât bărbații cât și femeile conțin energie masculină și feminină. Cu toate acestea, energia masculină este predominantă în cazul bărbaților. Aceasta este extrem de competitivă și inoculează instinctul de a concura. De aceea majoritatea bărbaților se bucură să participe la jocuri competitive.

Atunci când vine vorba de viața intimă, energia masculină este atrasă de omologul său feminin. Nu de competiție, ci de natura iubitoare și hrănitoare a feminității.

Dacă în relația de cuplu există competiție, bărbații fie își vor suprima masculinitatea, astfel încât feminitatea lor va fi atrasă de masculinitatea femeii, fie vor părăsi relația, astfel încât ambele părți să-și poată recâștiga echilibrul.

2. Simte ca dragostea lui nu este de ajuns

Aproape fiecare bărbat aflat într-o relație de cuplu înfloritoare dorește ca partenera sa să se simtă iubită. El ar face orice pentru ca ea să simtă profunzimea iubirii sale. În funcție de caracterul său, fiecare bărbat va exprima această iubire în felul său. Insă atunci când simte că iubirea lui și modul în care și-o exprimă sunt inadecvate sau insuficiente, se simte neputincios. Învins.

Bărbații vor să ofere. Vor să facă lucruri romantice, să fie cavaleri. Și nu pentru că pentru că îi face să se simtă importanți, ci pentru că așa își arată ei dragostea.

3. Nu este tratat cu respect

Nimeni nu vrea să fie tratat fără respect. Nici bărbații, nici femeile. Nu are nici un rost să fii în orice fel de relație cu cineva care nu te resepctă. Un bărbat este cu atât mai puțin dispus la așa ceva cu cât trebuie să dovedească faptul că este un alfa.

Dacă o femeie nu respectă un bărbat, acesta nu va tolera acest lucru și va pleca, arătându-i că are granițe. Așa își dovedește tăria de caracter în timpul testului la care îl supune femeia.

Iar femeile trebuie să testeze bărbații. Chiar dacă este subconștient, ele trebuie să știe dacă potențialul tată al copiilor lor este cineva pe care se pot baza sau nu.

Distribuie articolul: