MAIB lansează posibilitatea de schimb valutar la bancomatele sale: simplu, rapid şi la orice oră! Din grija pentru clienţi şi din dorinţa de a aduce confortul de a efectua operaţiuni bancare în condiţii de independenţă şi fără a trebui să mergi la bancă, Moldova Agroindbank lansează astăzi serviciul de schimb valutar la bancomat. Vezi adresele unde este posibil acest lucru.

Fără rânduri la casierii și contact cu alți oameni

Astfel, dacă aveţi nevoie să schimbaţi o sumă de bani în numerar, din valută străină (Euro sau Dolari SUA) în lei moldoveneşti, o puteţi face la bancomatele MAIB, fără să staţi în rânduri la casierii şi să contactaţi cu alte persoane. Serviciul este disponibil 24/7, la cel mai bun curs de schimb şi nu necesită card bancar, buletin sau alte documente.

Suma maximă a unei tranzacţii este de 200 EUR sau 250 USD, iar cele mai mici bancnote eliberate de bancomat sunt de 20 MDL. Restul de până la 20 MDL poate fi direcţionat pentru încărcarea contului de telefonie mobilă, direct prin bancomat sau utilizând codul de rest şi instrucţiunile imprimate pe cec.

Primele două bancomate care dispun de această funcţionalitate sunt situate la adresele:

  • mun. Chişinău, str. M. Costin nr. 9;
  • mun. Chişinău, str. C. Tănase nr. 9/1.

„Conectarea altor bancomate MAIB va fi anunţată pe parcurs. Pentru mai multe informaţii echipa Moldova Agroindbank este la dispoziţia Dvs.prin intermediul Contact Center la numărul scurt 1313. Vă recomandăm să dezinfectaţi mâinile după utilizarea bancomatelor. Sănătatea are prioritate!”, menționează drag echipa MAIB.

P