Despre povestea de succes a Iuliei Boțan la Moscova scriam încă la începutul lunii aprilie. Istoria sa în capitala rusă a pornit de la un job de chelneriță. Astăzi, frumoasa moldoveancă e membră a trupei SUPERNOVA - probabil unica, din Rusia, formată doar din două fete. Tinerele și-au lansat primul videoclip din carieră, iar succesul nu a întârziat să apară!

Supernova este prima treaptă către visul meu, iar în ultima perioadă a devenit viața mea și scopul meu. Acum, acest proiect crește tot mai mult. Suntem două fete: eu și Vika. Am cunscut-o la filmările unui spot video, am reușit să ne înțelegem și să ne găsim pasiuni comune. Așa, ne-am gândit să creăm o trupă.

Avem o echipă imensă care colaboorează cu noi, ne sprijină și ne ajută. Muncim foarte mult, iar pe lângă muzică, urmează să avem și coregrafie. Avem deja doupă piese pe iTunes, adunăm tot mai mulți fani pe paginile virtuale și tot mai mulți oameni își adaugă pisele noastre, așteptând cu nerăbdare primele noastre concerte. În fiecare zi primesc mesaje cu astfel de întrebări” – asta ne spunea atunci Iulia.

A început prin a fi chelneriță la Moscova. Iulia Boțan, despre succes și cum a ajuns membră a trupei rusești Supernova

cats

Pe 13 mai, fetele au lansat în sfârșit piesa „Я и Мои Девочки”, alături de un videoclip pe măsură. Specificul SUPERNOVA este nu doar sunetul și imaginile de calitate, ci și un show de dans demn de toată admirația, fapt regăsit și în videoclip. Coregrafia fetelor și a baletului a fost semnată de Alina Burlakova alias Allyn Burner.

Clipul s-a filmat timp de câteva zile, după regia reputaților Aleksey Zhukov și Ilya Tuz. În doar 4 zile de la publicarea pe YouTube, videoclipul a adunat peste 116 mii de vizualizări.

Vezi și:

O moldoveancă sexy și talentată, pe paginile revistei Men’s Health Russia! (FOTO)

Foto: captură video