În ton cu țara, de rând cu clasa politică, umoriștii de la Comedy Zebra Show continuă să ia totul în glumă, să privească optimist și să candideze pentru titlul de „cei mai buni printre cei hlizâți”. Am aflat de la ei ce nu au reușit în 2018, dar și cine este Moș Crăciun în echipa Zebrelor glumețe.

Realizările Zebrii lor

„În acest an probabil am reușit să facem, să realizăm chiar, exact atât cât a reușit politicianul din țara noastră. Iar dacă e să trasăm ceva deosebit din realizări, atunci am reușit să strângem mai mulți urmăritori pe pagină de Instagram… mai mult decât primăria comunei Budești de lângă Chișinău – promițător!”, se laudă modest băieții de la Zebra Show.

Nerealizările… tot a lor

„Lucrurile nerealizabile??? Pfffff, no problem: așa ne-au învățat cei de la conducere: Ce nu reușim acum, neapărat reușim în mandatul viitor! Avem nevoie de încredere voastră”, ne spun băieții, făcând aluzie că s-au înregistrat în cursa pentru titlul de „cei mai buni printre cei hlizâți” umoriști din Chișinău.

Cine e totuși mama (Moșul) lor

„Îl asteptăm pe Moșul exact așa cum toți copii îl asteaptă. Iar dacă e să conștientizăm că mulți dintre noi, fiind copii, au deja copii lor, atunci îl așteptăm la pătrat. Moșul este producătorul nostru sau cel puțin așa crede el că ne minte”, ne-au dezvăluit membrii Comedy Zebra Show.

…și cum cu sănătatea la Dvs?

„Noi pentru anul viitor ne-am dori ceva foarte superficial și anume să ne fie sănătoase familiile!!! Și voi desigur!!! Pentru că ne sunteți mereu alături!!!”, le-au transmis băieții tuturor celor care le urmăresc activitatea și râd la glumele lor.

Foto: Arhiva Zebrelor