Durere greu de descris în cuvinte pentru o familie din Bălți. Un băiat de patru ani a murit după ce a căzut aseară de la etajul șase al blocului în care locuia. Potrivit poliţiei, copilul se afla în dormitor, iar geamul era deschis. Micuțul se juca cu fratele său geamăn, a urcat pe pervaz, s-a rezemat de plasa de țânțari și a căzut în gol.

Mama copiilor era în bucătărie şi a fost anunţată despre tragedie de celălalt micuţ. Femeia a alergat jos să vadă în ce stare este baieţelul, dar l-a găsit fără suflare într-o baltă de sânge. La fața locului au venit medicii, care nu au mai putut face nimic, relatează publika.mdServiciul Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale atenţionează părinţii să nu lase copiii fără supraveghere.

„Dacă copilul se află singur în odaie şi fereastra este deschisă, să închidă geamul înainte de a părăsi odaia. Dacă copii sunt mai mari cumva, să le blocheze ca copii să nu aibă acces la ele şi să nu se întâmple aşa cazuri. Totodată să nu se permită urcarea pe pervaz, să nu se joace pe el”, a spus salvatorul Andrei Adam.

Tatăl copiilor se afla într-o deplasare de serviciu şi a fost anunţat de bunel despre tragedie.