Cu siguranță deja se știe că frumoasa Angelina Jolie a ajuns zilele trecute la Kiev. Astfel, un tânăr de 14 ani din Lvov, pe nume Julian, care a intrat din greșeală în cadrul videoclipului cu Angelina Joli în aceeași cafenea a devenit eroul memelor. Vezi mai jos care este motivul acestora. 

Potrivit Ziare.com, băiatul a povestit de ce nu a acordat atenție vedetei de la Hollywood în timp ce stătea la o masă.

Se spune că acesta a auzit discutându-se în engleză în apropierea sa, dar a fost prea concentrat la muzica din căști și pe fluxul Instagram. La început, elevul de clasa a opta și-a perceput popularitatea neașteptată ca un „vis treaz”, deoarece videoclipul în care apare a devenit viral pe internet.

Potrivit lui Julian, el a mers la cafenea să mănânce ceva în drum spre casă. Stând cu spatele la uşă, nu a văzut cine a intrat.

„M-am așezat la o masă și din colțul urechii am auzit pe cineva vorbind engleză. Am crezut că este un fel de celebritate americană de pe Instagram. Am văzut-o, dar cumva nu am înțeles, nu am recunoscut-o”, a povestit băiatul conform sursei citate. 

Adolescentul a recunoscut că a văzut multe filme cu Angelina Jolie în rol principal, dar ea arată diferit în afara platoului.

„În realitate, ea este foarte frumoasă. Dar în filme, știi, uneori se machiază astfel încât nici maică-sa nu o recunoaște”, a glumit școlarul.

Nebănuind nimic, Julian a plecat acasă. În 30 de minute, videoclipul cu participarea sa era deja distribuit pe internet.

„Am ajuns acasă și apoi mama îmi arată un filmuleț pe care i l-a trimis o vecină, mi-a zis că sunt popular. Am navigat o jumătate de oră și am văzut că sunt pe toate site-urile. Știi, este ca un vis treaz”, a împărtășit el.

Sursa: Ziare.com

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: