Sunt prea multe obiecte de studiu și prea multe teme pentru acasă. Curricula școlară e învechită, iar abilitățile de care are nevoie astăzi un matur în devenire, de cele mai multe ori, nu le dobândește la școală.

Sunt doar câteva afirmații, pe care probabil cu toții le-am auzit și nu o singură dată, fie că vin de la elevi sau chiar părinți. Și pentru că n-a mai rămas mult timp și ne apropiem de un nou an școlar, organizatorii „ON&OFF The Record” și-au propus să discute subiectul la cea de-a patra ediție a evenimentului. Pentru a vedea dacă odată cu schimbarea șefilor din Educație sunt planificate și schimbări la nivel de Strategie și Curriculum școlar.

Evenimentul va avea loc pe 13 august, ora 18:30, la Biblioteca O. Ghibu, str. Nicolae Iorga 21/A. Participarea este gratuită, însă este posibilă doar în baza unei înregistrări, care o poți face AICI.

„ON&OFF the record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST. Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.