Bacio di Bolle, din limba italiană, înseamnă „Sărutul Bulelor”, aspect ce în totalmente poate fi regăsit și savurat în fiecare produs din gama existentă.

Spumantele Bacio di Bolle sunt o îmbinare armonioasă a valorificării calităților plaiului natal și a profesionalismului echipei de vinificatori și viticultori, datorită faptului că vinurile sunt obținute din strugurii culeși manual din podgoriile regiunii Nisporeni – Indicație Geografică Protejată „Codru”, iar în toate etapele tehnologice de producere se utilizează doar utilaje de ultima generație, aduse din Italia.

Calitatea vinurilor este cartea de vizită a companiei, echipa menține această reputație prin inovație și profesionalism.

Mai nou, au apărut și doze metalice cu produsele Bacio di Bolle, acestea sunt mai comode, mai stilate și ușor de savurat oricând și oriunde. Totodată, în premieră pentru Republica Moldova, a fost produs și primul spumant autohton cu particule de aur alimentar – Bacio di Bolle Grand Cuvee Gold Edition (23 carate) – un adevărat tribut al vinificației autohtone.

 

Distribuie articolul: