Au fost anunțate schimbări în viața vedetei Britney Spears. Avocatul acesteia, Samuel Ingham III, renunță la apărarea vedetei, la mai puțin de o lună după ultima audiere în legătură cu conservatorul care îi controlează viața și banii.

Marți, 6 iulie 2021, avocatul din California a depus la instanță o cerere de demisie. În dosar se menționează că Ingham va face un pas înapoi de la rolul său, odată ce judecătorul va găsi un nou avocat de instanță pentru Britney Spears.

Ingham a reprezentat-o ​​pe Spears de-a lungul a mai mult de două decenii și adesea a primit mesaje de ură de la fanii vedetei, pentru lipsa sa de acțiune. Britney Spears a mărturisit că Ingham nu a furnizat suficiente informații despre cazul ei: „Îmi pare rău pentru ignoranța mea. Avocatul meu spunea că nu pot și nu este bine să las publicul să știe ce mi-au făcut. ”

Avocatul Ingham i-a spus unui judecător în noiembrie 2020 că Britney Spears „se temea de tatăl ei” și „nu va evolua, atâta timp cât tatăl ei este responsabil de carieră”.

În iunie, Britney a dezvăluit detalii sfâșietoare, susținând chiar că a fost împiedicată să-și scoată steriletul. „Vreau să mă pot căsători și să am un copil”, a spus ea. „Mi s-a spus că nu sunt în stare să mă căsătoresc sau să am un copil, am un sterilet în mine chiar acum, așa că nu rămân însărcinată. Am vrut să scot steriletul pentru a putea încerca să mai am un copil. Dar așa-numita echipă nu mă va lăsa să merg la medic să îl scot pentru că nu vor să am copii – mai mulți copii. ”

„Vreau doar viața mea înapoi. Au trecut 13 ani și este suficient. Este suficient și nu are niciun sens… Am terminat. Vreau să-mi dau în judecată familia”.

Foto: google.com
Sursa: usmagazine.com

Distribuie articolul: