Averea Oanei Zăvoranu, cea pe care am cunoscut-o din serialul „Numai iubirea”, a suscitat tot timpul un viu interes, cu atât mai mult după moartea mamei sale Mărioara, în urmă cu patru ani. Potrivit romaniatv.net, vedeta a moştenit o sumă consistentă.

Se pare că Oana Zăvoranu a moștenit toată averea mamei sale, care a ajutat-o să înceapă o serie de afaceri pe cont propriu, respectiv o clinică de sănătate și lansarea propriului parfum.

Într-o declaraţie la Agenţia VIP, Oana Zăvoranu a dezvăluit averea pe care a moştenit-o. „Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000 euro”, a spus Oana Zăvoranu.

„Până nu mă duc la spital și o văd moartă, nu cred că a murit. Cea care a murit astăzi nu e mama mea, e o străină. Mama mea a murit la naștere, când m-a născut pe mine, pentru că nu m-a vrut. Faptul că ea a murit e o justiție divină, asta pot spune că s-a întâmplat. Tatăl meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfană de mult timp, am mai spus-o și o mai spun, așa că nu pot fi tristă și supărată. S-a dus în lumea celor drepți. Este dorința tatălui meu, el a chemat-o acolo. Ea m-a chemat la spital ca să smulgă o lacrimă, a întrebat-o moderatorul emisiunii dacă vrea să o iau în brațe și nu a vrut. Dacă vrea să o pup și nu a vrut. Eu am demonstrat că nu sunt stană de piatră și că m-am dus la spital”, a spus Oana Zavoranu pentru www.cancan.ro.

la aflarea veștii despre moartea ei.

Ulterior, Oana Zăvoranu a spus că o regretă pe mama sa, explicând de ce aveau o relație atât de tensionată. „Mă întreb şi eu uneori ce ar zice. Dacă ar fi mulţumită. Adevărul este că eu nu am cunoscut-o niciodată cum ar fi trebuit pe mama. Era plină de negativism, nimic nu era bine din ce făceam. Oare ce ar spune mama mea, de faptul că am înfiinţat o clinică medicală, am creat un parfum, m-am reîntors la actorie, am o căsnicie fericită. Vreau să cred că ar fi un moment în care ar spune: da, e ok”, a declarat Oana Zăvoranu la emisiunea Agentul VIP.

Foto: Playtech.ro

Mărioara Zăvoranu a avut o viaţă de telenovelă. A fost căsătorită de două ori cu doi bărbaţi puternici cu care a acumulat şi o avere impresionantă. Ea a fost măritată prima oară cu Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei, pe care l-a cunoscut la mare. Alături de acesta a reuşit să strângă o sumă frumoasă de bani, de care nu s-a bucurat mult timp. Ioan Bănicioiu a făcut o evaziune fiscală, statul confiscându-i şi ultimul leu.

 

Foto: Instagram