Despre provocările unui bussines media în Republica Moldova, proiecte de suflet și cum e să simți pulsul pieței din domeniu, a vorbit CEO al revistei Ea.md, Alina Hasnaș, în numărul din iulie al revistei WEI FOR YOU – publicație periodică multilingvă din România.

„Un business media este o provocare constantă, un proiect în care trebuie să înveți zilnic, oră de oră, să simți pulsul pieței și, totodată să fii suficient de flexibil cât să faci modificări care te-ar avantaja pe tine și pe potențialii  tăi clienți”, a declarat Alina Hasnaș care crede în jurnalismul de calitate și în transformarea paradigmei informaționale.

Alina Hasnaș este CEO al revistei Ea.md și conducător al unei agenții de digital marketing cu experieneță de peste 6 ani.

Citește AICI interviul Alinei Hasnaș pentru revista WEI FOR YOU 

Orice afacere în media desfășurată în Republica Moldova vine la pachet cu probleme, în primul rând, de atitudine.

„Printre problemele cele mai dificile de care ne-am ciocnit a fost înțelegerea faptului că vom sparge stereotipuri și vom smulge din carne etichetele cu care ne-au învrednicit unii cititori, dar și alți colegi de breaslă. Am fot criticați uneori mult prea dur pentru faptul că nu ieșim din zona   noastră   de   confort   și   am   înțeles   că   schimbarea   trebuie   să   vină   din   propria   noastră mentalitate.

Revista Ea.md a devenit, în acest an de când sunt la conducere, un adevărat hub pentru femei de afaceri,  pentru somități  în domenii sociale, oferind posibilitatea de dialog tuturor doritorilor”, susține Alina.

Rețeta succesului Ea.md

„Nu există o rețetă a succesului. De fapt, sinceră să fiu, trebuie să traversezi o sumă de eșecuri ca să ajungi în capăt de zi și să spui că ai reușit măcar o mică parte din ce ți-ai propus”, a spus Alina.

De ce ar trebui să citești Ea.md? Această întrebare pe final mi se pare pertinentă, deoarece scriem ceea în ce credem, iar acest lucru ne motivează să mergem mai departe chiar și atunci când lucrurile deraiază, iar, trăind în Republica Moldova, acest fenomen e frecvent și surmontabil. Ea.md este, deci, un proiect de suflet, în care se vor regăsi femeile de pretutindeni”, conchide CEO -ul Ea.md.

Sursa: Wei For You

Distribuie articolul: