Mereu vesel și cu zâmbetul pe buze Stas Kostyushkin a dezvăluit în cadrul unei emisiuni online cum s-a confruntat cu violența sexuală în urmă cu 40 de ani. Artistul își amintește foarte bine totul și își face griji pentru copiii săi.

Fostul solist al trupei „Ceai Vdvoem”, Stas Kostyushkin, a atins un subiect extrem de dificil pentru el, în cadrul emisiunii online „Alena, la naiba!”. Kostyushkin și-a amintit cum, la vârsta de 8 ani, a fost agresat sexual de un bărbat adult necunoscut.

Stas a povestit că împreună cu câțiva prieteni s-a dus pe un câmp pentru a colecta sticlă pentru bijuterii și seringi, din care băieții își confecționau pistolete cu apă. „Ne jucam și atunci văd că vine tipul. Am alergat imediat în grădina din apropiere. El era absolut calm, după ce m-a văzut a spus: „Băiete, te vei întoarce?”. Eu stau, dar sunt extrem de speriat. Am înțeles că nu se va întâmpla nimic bun”, și-a amintit artistul, menționând că, în acea perioadă, în principiu, dacă un adult se apropia de un copil, era evident că se va întâmpla ceva rău.

„Dau din cap în semn că voi pleca. Și el spune: „Atunci spune-le părinților acestor patru, unde i-am îngropat”. Și mi-am dat seama că prietenii mei vor fi uciși. Am fost nevoit să mă întorc”, a spus interpretul. Kostyushkin nu și-a putut lăsa prietenii în voia soartei. Bărbatul a ordonat copiilor să se întindă pe pământ și să deschidă gura, după care a comis un act de violență. „Încercam încă să-l întreb de ce face asta, nu înțelegeam ce este, aveam opt ani. Am acum 48 de ani, nu am uitat nimic, îmi amintesc de toate”, a recunoscut Stas sincer.

„Atunci am plecat și ne-am înțeles să nu spunem nimănui despre asta. Nu am înțeles ce este, dar am înțeles că este ceva rău”, a mai dezvăluit artistul. „Dacă copilul meu ar fi venit acasă și mi-ar fi spus așa ceva, probabil l-aș fi ucis pe acest bărbat”, a spus Kostyushkin.

Cu câțiva ani în urmă, interpretul a mai povestit acest coșmar pe care l-a trăit în copilărie. „Atunci toate rudele mele m-au sunat (niciuna dintre ele nu a știut despre asta) și m-au întrebat de ce am povestit. Și apoi am răspuns că am făcut-o din cauza fricii pentru copiii mei. Pentru Martin și Bogdan, Miron încă nu se născuse. Îi iubesc enorm și îmi este grozav de teamă că un nenorocit va face același lucru cu copiii mei”, a spus Stas, menționând că își crește fiii astfel încât pur și simplu nu vor dori să plece undeva fără adulți.

Reamintim că Kostyushkin are trei copii. A doua soție i-a născut pe fiul Martin care acum are 16 ani. A treia soție, Iulia, i-a adus pe lume fiii Bogdan și Miron.

Urmăriți întreg interviul în video de mai jos:

Sursa: woman.ru, youtube.com

Distribuie articolul: