În primele luni de viață, un copil cere mai multă grijă și atenție. Ghemul de om nu înțelege că mama trebuie să spele vesela, să gătească și să le pună pe toate la locul lor. De-a lungul timpului, părinții, și în special mamele, au căutat tot felul de soluții pentru a-și ține ocupați picii. O soluție inovativă și bună în acest sens este salteaua de joacă pentru bebeluși, mai ales dacă vorbim de cei care încă nu merg de-a bușilea.

Salteaua pentru bebeluși îmbină două caracteristici cruciale pentru micuți: distracția și dezvoltarea abilităților motorice

Pe lângă faptul că accesoriul-jucărie este folosit de părinți pe post de loc de joacă, acesta are un impact pozitiv la dezvoltarea abilităților celui mic. Îl va învăța să își miște capul după jucăriile atârnate, ele fiind gândite special pentru a-i dezvolta motorica piciului. Pentru că jucăriile sunt de diferite forme și culori, acest lucru îl va ajuta pe bebeluș să facă deosebirea dintre ele. Îl va încuraja să le atingă și astfel îi va dezvolta simțul tactil și îl va ajuta să descopere lumea înconjurătoare. Salteaua de joacă pentru bebeluși poate fi folosită încă din primele zile ale vieții și poate fi numită pe bună dreptate un „profesor” pentru copilul tău.

Prin ce este diferită salteaua interactivă Baby Einstein „Experiența în Recif” de restul produselor disponibile pe piață?

Este foarte important și să alegi corect salteaua pentru bebeluși. Din gama largă oferită de magazinele pentru copii, se evidențiază Baby Einstein „Experiența în Recif” – un adevărat teren de joacă dotat cu lumini, jucării și muzică veselă pentru copii. Luminițele captivante și melodiile distractive pornesc de la mișcările bebelușului și asigură 20 de minute de funcționare continuă, astfel încât părinții nu sunt nevoiți să repornească aparatul de zeci de ori pe minut. Este nevoie doar de trei baterii tip AA. Salteaua este dotată cu:

  • palmier 3D care produce sunete și îl stimulează pe cel mic să-și dezvolte abilitățile vizuale;
  • o oglindă specială;
  • jucărie de dentiție;
  • broscuță de pluș;
  • carduri cu imagini;
  • caracatiță-zornăitoare

Confortul bebelușului este asigurat de perna de susținere în formă de peștișor. Mai mult, jucăria electronică este detașabilă și se poate pune atât la scoica auto, cât și la pătucul piciului. Salteaua interactivă Baby Einstein „Experiența în Recif” asigură dezvoltarea armonioasă a bebelușului în toate etapele de creștere. Din primele zile, când va sta numai pe spate, va fi interesat, cel mai probabil, de caracatița-zornăitoare ori de broscuță. Ulterior, când va mai crește și va învăța să se întoarcă pe burtică, va descoperi celelalte jucării și oglinda. Și pentru că perioada „ridicării pe fund” deseori coincide cu apariția dinților, jucăriile de dentiție vor fi atunci mai utilă decât oricând. Salteaua Baby Einstein „Experiența în Recif” poate fi comandată pe site-ul Mamico.md și va fi distracția preferată a copilului tău mult timp.

P