Ești mult mai sigur și încrezut în ziua de mâine, atunci când știi că banii tăi sunt în siguranță și sunt accesibili în orice moment, iar când aceste economii generează un venit suplimentar, e și mai bine. Și pentru că Victoriabank este mereu alături de clienții săi în materie de soluții economic eficiente, am decis să îți enumerăm cele mai importante avantaje pentru un depozit „Alături VB”!

Oferta dată este convenabilă pentru absolut oricine!

E clar lucru că pentru a avea un venit asigurat trebuie să alegi cea mai bună opțiune de depozitare din care să ai cea mai bună dobândă. Respectiv, “Alături VB” este o alegere perfectă pentru clienții cu vârsta peste 60 de ani, dar mai ales din următoarele motive:

  • Dobândă avantajoasă 11,50% pentru depozit deschis la ghișeu pe perioada de 12 luni;
  • Bonus suplimentar de 0.5% la rata dobânzii pentru depozitele deschise online, prin VB24 Web sau VB24 Mobile – adică dobânda de 12,00% pentru 12 luni;
  • Sold minim în cont – 1000 MDL;
  • Periodicitatea achitarii dobânzii – lunar, la cont curent / de card.

Cu depozitul “Alături VB” banii tăi sunt mereu în siguranță!

Cu adevărat, pentru a putea câștiga bani pentru un viitor stabil trebuie să te asiguri că banii tăi sunt mereu în siguranță. Astfel, cu ajutorul acestui depozit, vei uita pentru totdeauna de grijile legate de siguranța banilor tăi.

  • La Victoriabank absolut toate operațiunile sunt efectuate în conformitate cu cadrul legal în vigoare, ceea ce înseamnă că poți sta fără griji.
  • Victoriabank este operator înregistrat de date cu caracter personal, respectiv orice informație cu privire la tranzacțiile cu și de pe contul tău de depozit sau contul de economii este protejată de secretul bancar.
  • Ai securizare dublă la utilizarea oricărui card Visa classic, prin intermediul căruia poți dirija activitatea ta financiară prin aplicația de internet banking.

Doar o abordare constructivă și individuală!

Pentru noi fiecare client este important, tocmai de aceea, avem soluții oportune și sigure pentru fiecare. Astfel, clienții noștri cu vârsta peste 60 de ani înțeleg că depozitul „Alături VB” este cea mai bună alegere de a-și păstra banii în siguranță și de a câștiga venituri prin deschiderea de depozite. Suntem gata să îi ajutăm pe clienții noștri să aleagă cel mai bun produs financiar, care să corespundă tuturor necesităților sale în materie de soluții economice. 

      Victoriabank este lider pe piața serviciilor bancare din Republica Moldova, fapt demonstrat în repetate rânduri de încrederea clienților clienților noștri și de serviciile bancare calitative oferite de-a lungul timpului. Dacă vrei să aplici pentru Victoriabank depozite, nu îți rămâne decât să acționezi! Alege să economisești alături de noi și oferă-ți viitorul pe care îl meriți.

Victoriabank – partenerul tău de încredere!

Distribuie articolul: