Aproximativ 30 de troleibuze și 4 autobuze vor fi decorate într-un spirit festiv de iarnă. Potrivit primarului Ion Ceban și Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), numărul vehiculelor decorate cu lumină este mai mare în acest an, datorită parteneriatului extins cu agenți economici locali, care au contribuit la diversificarea și îmbunătățirea decorațiunilor festive.

„De la troleibuze clasice la cele de model retro și turistice, vor putea fi admirate pe străzile orașului și în PMAN din data de 23.12.2023”.

Unitățile de transport vor circula decorate prin oraș, până la finele lunii ianuarie.

„Nu ratați ocazia de a le întâlni, admira și chiar călători cu rutele municipale de troleibuz nr. 5, 8, 10, 22, 21, 23, 24, 9, 17 și autobuzele nr. 9, 11, 19 și 26. Sărbători Fericite și călătorii plăcute cu troleibuzele și autobuzele noastre festive!”.

Ba mai mult, Primăria Chișinău invită să vă alăturați călătoriilor tematice a Troleibuzului Turistic „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” – Ediția a III-a.

„O experiență de neuitat dedicată copiilor și părinților, unde vom descoperi împreună legendele și farmecul orașului nostru”.


Programul călătoriilor este stabilit pentru zilele de 24, 25, 30 decembrie 2023 și în zilele de 7, 13 și 14 ianuarie 2024, după cum urmează:

I rută: ora 10:00 (excursie în l. română)
II rută: ora 12:00 (excursie în l. română)
III rută: ora 14:00 (excursie în l. rusă)
IV rută: ora 16:00 (excursie în l. rusă)


Traseul începe și se încheie lângă minunatul Arc de Triumf, iar la finalul călătoriei, toți micuții vor primi surprize dulci din partea Moșului.

„Având în vedere confortul și siguranța călătorilor, capacitatea de îmbarcare este limitată la numărul de locuri disponibile. Copiii până la 7 ani sunt invitați să călătorească în mod gratuit, însoțiți de părinți”.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 lei.

„Haideți să creăm împreună amintiri de sărbători și să explorăm orașului nostru la bordul troleibuzelor turistice!”.

Distribuie articolul: