Frumoasa interpretă și-a serbat recent ziua de naștere. Aura, fiind o persoană pozitivă și mereu binedispusă a decis să se distreze nu o zi, dar tocmai trei.


Cântăreața a fost, în primul rând, felicitată de gemenile sale, Lori și Beti. Fetele i-au umplut camera cu baloane roșii în formă de inimă.

„De ziua mea, Lori cu Beti m-au surprins. Când m-am trezit, tot patul era plin de baloane- inimioare. Cel mai emoționant cadou”, a scris Aura pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat și o fotografie.


Sărbătoarea a continuat și a doua zi. Aura și-a adunat cele mai bune prietene pentru a petrece timpul frumos împreună.

„Așa s-a sfârșit a doua zi a zilei mele de naștere. Am prietene puține, dar bune. Testate în timp și la bine, și la rău. Vă mulțumesc pentru daruri, flori și pentru că existați în viața mea. Vă iubesc”, a menționat interpreta.


A treia zi este timpul pentru relaxare, și-a zis Aura. Așa că a decis să își răsfețe tenul și nu singură, dar alături de colegele de la revista sa.

„A 3-a zi îmi sărbătoresc ziua de naștere. Azi am fost răsfățată de Daria Room cu noi proceduri faciale. Mi-am luat și o parte din echipa revistei. Ia să văd sub care mască cine era? Mulțumesc mult pentru acest dar minunat.”

Revista Ea.md îi urează multă fericire și sănătate Aurei. La mulți ani!

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: