Se pare că postul mare face minuni! Cearta dintre Victoria Lungu și fiica Valeria, s-a cam aplanat. Fie scandalul a fost unul emoțional, fie s-au liniștit spiritele, însă Valeria și Victoria au îngropat securea războiului.

În cadrul emisiunii O seară perfectă, Victoria Lungu a povestit noi detalii din relația cu fiica sa.
Interpreta a mărturisit că fiica s-a supărat pentru că Victoria a plecat la Chișinău:

„Asta a fost înainte de Paște, înainte de post. Noi nici nu am avut o ceartă. Valeria s-a supărat că eu am luat o decizie, să mă mut la Chișinău, pentru că e firesc. Eu sunt mamă, ei sunt tineri, trebuie să stăm separat. Și eu sunt încă tânără, vreau să cânt, să fac sport. Atunci am zis că eu trebuie să plec. S-a supărat atunci pe moment, dar Valeria e supărăcioasă, se supără, își închide telefonul, după aia mă suna și îmi scrie: „Mami, îmi este dor și te iubesc. După aia iar nu vorbește. Astea sunt de zeci de ani la noi, crede-mă. Dacă nu fac eu ce vrea ea, se supără… Acum pentru că este mare lasă să stea Alex”, a explicat Victoria Lungu.


Întrebată dacă vor sărbători sfintele sărbători de Paște împreună, Victoria a spus:

„Valeria este plecată cu Alex în Italia. A fost acum o săptămână la Chișinău pentru că a fost ziua lui de naștere. Au sărbătorit cu părinții și ieri dimineața au zburat.

Sărbătoresc acolo. Chiar vorbisem, i-am zis: „Faci 30 de ani, vreau să vin”. Si zice: „Vino mamă, dar eu nu sunt acasă”. Eu am spus: „Nu contează, vin să fac curat. Vin să-ți pun niște flori. Dar până atunci mai e. Eu mă bucur că ei pleacă pentru că e primul an când sărbătoresc împreună și trebuie să vadă și alte locuri frumoase”.

 

Distribuie articolul: